Homepage Over KENDESK Over ons

Over KENDESK

KENDESK BEDRIJFSFINANCIERINGEN OP MAAT

Banken stellen al langere tijd steeds strengere eisen aan het verstrekken van een financiering. Juist nu is een goede voorbereiding, onderbouwing en uitwerking van uw financieringsaanvraag noodzakelijk. 

KENDESK helpt u daarbij. KENDESK kent de weg binnen bankenland en daarbuiten. Wij zorgen voor de juiste onderbouwing van uw aanvraag, zodat deze een veel hogere kans van slagen heeft.

Ook het bankvrij financieren is sterk in opkomst en vaak een prima alternatief. KENDESK heeft ruime ervaring met Crowdfunding, Informal Investors en verschillende Doefondsen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden door uw onderneming.

 

KENDESK PRO ACTIEF 

Wilt u iets gaan bespreken met de bank, maar zijn ze niet goed bereikbaar of komt u er met de bank niet uit, dan kan KENDESK u daarbij helpen. KENDESK heeft de ingangen en spreekt de taal. Wij kunnen veel voor u bereiken.

 

KENDESK ONAFHANKELIJK

Als onafhankelijk intermediar kunnen wij de afstand tussen u en de bank verkleinen. Wij vullen uw behoefte aan een persoonlijk, goed bereikbaar, deskundig en actief bankcontact in. 

Wij werken samen met o.a.