Financiering bedrijfspand Sneek

Financiering bedrijfspand Sneek - bigstock-two-hikers-enjoying-sunrise-fr-47984279-860x280

Financiering bedrijfspanden in Sneek en omgeving. KENDESK kan de aanvraag voor de financiering van uw bedrijfsmatig onroerend goed in Sneek en omgeving begeleiden. Bancaire financiering is vandaag de dag niet eenvoudig en vergt professionele begeleiding. KENDESK kent de weg binnen banken land en daarbuiten en kan u op correcte wijze assisteren bij de opmaak van de aanvraag en deze bij één of meerdere banken indienen. Heeft u interesse om eens geheel vrijblijvend over uw bedrijfsonroerendgoedfinanciering te praten neem dan  >> contact op.

Nieuws

 • Doefonds Frysian

  Doefonds Fryslan verstrekt financiering in de vorm van leningen en kapitaal aan innovatieve ondernemers in de provincie Fryslan.
 • Crowdfunding

  KENDESK is sinds 1 mei 2014 uw intermediair voor het grootste crowdfundingplatform van Nederland: Geldvoorelkaar.
 • Qredits verstrekt hypothecaire kredieten

  Ondernemers die op zoek zijn naar financiering voor de aankoop van een bedrijfspand kunnen sinds kort ook terecht bij Qredits.
 • Doefonds Fryslân

  De Provincie Fryslân zet in op de versterking van de economische structuur en uitbouw van de werkgelegenheid in Fryslân door stimulering van innovatie bij het MKB. De financiering van innovatieve ondernemers, starters of bestaande bedrijven met nieuwe ideeën is noodzakelijk om deze doelstelling te bereiken. Om dit te realiseren startte de Provincie Fryslân met het Doefonds Fryslân.
 • Crowdfunding

  KENDESK is sinds 1 mei 2014 uw intermediair voor het grootste crowdfundingplatform van Nederland: Geldvoorelkaar.
 • Qredits verstrekt hypothecaire kredieten

  Ondernemers die op zoek zijn naar financiering voor de aankoop van een bedrijfspand kunnen sinds kort ook terecht bij Qredits.
 • Ondernemersplan nodig?

  Steeds vaker vragen banken en andere instellingen naar uw Ondernemersplan. Als u een bedrijf wilt beginnen is het verstandig om eerst een Businessplan te maken, niet alleen voor de bank, maar ook voor u zelf. In een Ondernemersplan zet u uw plannen voor de onderneming op een rij. Ook voor een bestaand bedrijf kan het opstellen van een Ondernemersplan heel verhelderend zijn. Welke koers wilt u varen, wat wilt u bereiken? KENDESK is u graag behulpzaam bij het maken van uw Businessplan.
 • Wat is stapelfinancieren?

  Bedrijven die op zoek zijn naar geld zijn steeds vaker aangewezen op gestapeld financieren. Maar wat is dat precies en hoe werkt het in de praktijk? Expert financiering, Roeland van Dijk, geeft antwoord op 5 prangende vragen. Bekijk de video.
 • Rabo Financieringsportaal

  Rabobank maakt sinds kort gebruik van het Financieringsportaal, een online tool waarbij een MKB-ondernemer samen met zijn intermediair zijn of haar financieringsaanvraag kan voorbereiden en indienen.
 • RECENT ONDERZOEK CROWDFUNDINGSMARKT

  Recent onderzoek Crowdfundmarkt.nl: - 42% van de ondervraagde investeerders hebben niet meer dan 10 minuten nodig voor zijn of haar investeringsbeslissing. - 95% van de ondervraagden geeft aan geïnvesteerd te hebben in zijn of haar eigen provincie. Volop kansen dus voor ondernemers die willen gaan financieren! Meer weten? Vraag eens bij KENDESK MKB Financieringen in Sneek

Pagina's