Crowdfunding MKB Friesland

Crowdfunding MKB Friesland - crowdfunding

Bankvrij financieren? Dan is Crowdfunding voor u als MKB onderneming in Friesland, Groningen en Drenthe wellicht interessant!

KENDESK is intermediair voor een aantal Crowdfunding platforms in Nederland. Wil je als MKB'er in Noord Nederland meer weten over Crowdfunding? Neem dan zeker contact op!

Bankvrij financieren?
Wij vertellen graag over de mogelijkheden van Crowdfunding voor het MKB in Friesland, Groningen en Drenthe.

>> Direct naar contactpagina

Nieuws

 • Doefonds Frysian

  Doefonds Fryslan verstrekt financiering in de vorm van leningen en kapitaal aan innovatieve ondernemers in de provincie Fryslan.
 • Crowdfunding

  KENDESK is sinds 1 mei 2014 uw intermediair voor het grootste crowdfundingplatform van Nederland: Geldvoorelkaar.
 • Qredits verstrekt hypothecaire kredieten

  Ondernemers die op zoek zijn naar financiering voor de aankoop van een bedrijfspand kunnen sinds kort ook terecht bij Qredits.
 • Doefonds Fryslân

  De Provincie Fryslân zet in op de versterking van de economische structuur en uitbouw van de werkgelegenheid in Fryslân door stimulering van innovatie bij het MKB. De financiering van innovatieve ondernemers, starters of bestaande bedrijven met nieuwe ideeën is noodzakelijk om deze doelstelling te bereiken. Om dit te realiseren startte de Provincie Fryslân met het Doefonds Fryslân.
 • Crowdfunding

  KENDESK is sinds 1 mei 2014 uw intermediair voor het grootste crowdfundingplatform van Nederland: Geldvoorelkaar.
 • Qredits verstrekt hypothecaire kredieten

  Ondernemers die op zoek zijn naar financiering voor de aankoop van een bedrijfspand kunnen sinds kort ook terecht bij Qredits.
 • Wat is stapelfinancieren?

  Bedrijven die op zoek zijn naar geld zijn steeds vaker aangewezen op gestapeld financieren. Maar wat is dat precies en hoe werkt het in de praktijk? Expert financiering, Roeland van Dijk, geeft antwoord op 5 prangende vragen. Bekijk de video.
 • Rabo Financieringsportaal

  Rabobank maakt sinds kort gebruik van het Financieringsportaal, een online tool waarbij een MKB-ondernemer samen met zijn intermediair zijn of haar financieringsaanvraag kan voorbereiden en indienen.
 • CROWDFUNDING WEEK 2016

  Op 11, 12 en 13 oktober organiseren Kamer van Koophandel Nederland en Branchevereniging Nederland Crowdfunding samen Crowdfunding Week 2016. Tijdens Crowdfunding Week reizen de grootste crowdfunding platforms aangesloten bij branchevereniging Nederland Crowdfunding, en crowdfunding experts langs verschillende locaties van de Kamer van Koophandel. Volg workshops van crowdfunding experts, stel vragen aan gerenommeerde crowdfunding platforms en ontmoet ervaren ondernemers die met crowdfunding de groei van hun onderneming financierden. Kortom, tijdens crowdfunding Week leert u hoe u concreet met crowdfunding aan de slag kunt.
 • Crowdfundingaanvraag Vellinga Werkschoenen- en Kleding online!

  Vrijdag 23 december 2016 om 15.00 uur zijn we online gegaan met een nieuwe CROWDFUNDINGS-aanvraag op www.geldvoorelkaar.nl, ditmaal voor Vellinga Werkschoenen en -Kleding te Nijemirdum! De aanvraag was een succes, in minder dan 1 uur was deze volgeschreven!
 • KAPITAAL OP MAAT bankvrij financieren voor het MKB

  KENDESK is sinds november 2016 intermediair voor Kapitaal op Maat en Certified Crowdfunding Advisor! Wil jij ook alles weten van crowdfunding en de mogelijkheden voor jouw onderneming, we vertellen je er graag over.
 • RECENT ONDERZOEK CROWDFUNDINGSMARKT

  Recent onderzoek Crowdfundmarkt.nl: - 42% van de ondervraagde investeerders hebben niet meer dan 10 minuten nodig voor zijn of haar investeringsbeslissing. - 95% van de ondervraagden geeft aan geïnvesteerd te hebben in zijn of haar eigen provincie. Volop kansen dus voor ondernemers die willen gaan financieren! Meer weten? Vraag eens bij KENDESK MKB Financieringen in Sneek

Pagina's